Bruiloftstyling

De styling van jullie bruiloft maakt het persoonlijk en eigen. Of het nu een intieme bruiloft is in jullie achtertuin, met familie en vrienden tussen de olijfbomen in Italië of een geweldige bruiloft in de sfeer van een festival. Niet zoals het hoort, maar zoals jullie het willen! Liefdeskriebels gaat samen met jullie in verschillende sessies brainstormen over het bruiloftontwerp en de bruiloftstyling voor jullie droomdag. Met de creativiteit, stijl en kennis zal jullie droombruiloft beetje bij beetje tot leven komen.

Met veel liefde en oog voor details verzorgt Liefdeskriebels de styling. Ik ben gek op alle details van prachtige styling tot matching stationary! Net als jullie ga ik voor een ultieme dag en een geweldige herinnering, die zowel jullie als jullie familie en vrienden lang zal bijblijven. En ik zorg natuurlijk dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar afgestemd worden.

Wat kunnen jullie verwachten van mij als bruiloftstylist?

  • Een kennismakingsgesprek.

    Met een goede kop koffie (en uiteraard wat lekkers) bespreken we jullie wensen en eventuele budget.

  • Een compleet stylingplan

    Na aanleiding van diverse brainstormsessies maak ik een gedetailleerd plan over het bruiloftontwerp en de bruiloftstyling, met moodboard en prijsindicatie.

  • Op- en afbouw van de styling op locatie.

    Achter de schermen ben ik bezig en hoeven jullie nergens naar om te kijken. Ik zorg dat de bruiloft eruit ziet zoals jullie het in gedachten hebben. En het fijne is, ik zorg er ook voor dat het weer wordt opgeruimd!

De prijs van het stylingpakket is vanaf €950, exclusief materialen. Naar aanleiding van jullie wensen kan ik een op maat gemaakte offerte maken. Willen jullie meer informatie of kennismaken?