Weddingplanner

Als weddingplanner neem ik alle tijdrovende taken voor de bruiloft graag van jullie over. Trouwen is een moment in jullie leven om nooit te vergeten! En daarom mag op deze grote trouwdag niets ontbreken. Hebben jullie weinig tijd omdat jullie druk zijn? Als weddingplanner draag ik zorg voor de planningen, de draaiboeken en het budget. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en ben ik het aanpreekpunt voor zowel de gasten als de leveranciers. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van zowel de voorbereidingen als van de dag zelf.

Jullie weten als geen ander wat jullie nodig hebben en wat jullie wensen zijn voor de bruiloft. Of jullie nu een urban city bruiloft willen, of een geheel verzorgd weekend in een romantisch kasteel of zelfs intiem met vrienden en familie in je achtertuin in de vorm van een festival, alles is mogelijk! Ik werk jullie stijl uit en zoek daarbij de meest speciale locaties en leveranciers. Zo hoeven jullie nergens om te denken, alleen maar te genieten van jullie dag en de weg ernaartoe. Uiteraard zijn jullie nauw betrokken en spreken we tussentijds af om alles door te nemen. 

Wat kunnen jullie verwachten van mij als Weddingplanner?

  • Kennismakingsgesprek

    Voorafgaand ontmoeten we elkaar, eventueel al op de locatie. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we op grote lijnen alle wensen en ideeën van jullie droombruiloft. Het verschilt per stel welke verantwoordelijkheden en taken jullie aan mij als weddingplanner willen overlaten, iedere bruiloft is uniek en alles is mogelijk!

  • De volledige organisatie

    Het pakket weddingplanner voorziet jullie in de volledige organisatie en planning van de bruiloft. Dit is inclusief tijdsplanning, draaiboek en budgetbewaking. Jullie krijgen volledige begeleiding voor, tijdens en na het huwelijk. Gedurende het gehele traject ben ik het aanspreekpunt, voor zowel jullie, de leveranciers als de gasten. Op de trouwdag zelf ben ik de gehele dag aanwezig als ceremoniemeester, om ervoor te zorgen dat jullie je nergens druk om hoeven te maken.

  • Voor, tijdens en na de bruiloft

    Na de bruiloft zal ik zorgdragen voor de huwelijkscadeaus en de bedankjes. Jullie kunnen 24/7 bij mij terecht met vragen.

De prijs van dit pakket is €1950*. Willen jullie meer informatie over het weddingplanner pakket, kennismaken of dit pakket boeken?

 

*De getoonde prijs is inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten.