Ceremoniemeester

Ceremoniemeester voor jullie bruiloft

Een ceremoniemeester is dé aangewezen persoon die alles in goede banen weet te leiden tijdens jullie bruiloft. Jullie kunnen van te voren zoveel mogelijk taken zelf organiseren en op de trouwdag zelf alles soepel laten verlopen door een ceremoniemeester.

Veel bruidsparen staan er nauwelijks bij stil hoeveel werk er in deze taak gaat zitten en hoe belangrijk deze is. Je ziet het tegenwoordig steeds vaker dat bruidsparen kiezen voor een professionele ceremoniemeester. Op deze manier hoef je vrienden en familie niet te belasten tijdens de dag en kunnen jullie onbezorgd genieten van de bruiloft. Hoe fijn is het om naar de dag toe te leven met een gerust gevoel dat het goed komt!

Zijn jullie toch opzoek naar iemand die de gehele planning en organisatie uit handen neemt? Wellicht past het pakket weddingplanner dan beter bij jullie.

Genieten en toch de touwtjes in handen houden

Wat kunnen jullie verwachten?

  • Een kennismakingsgesprek.

    Voorafgaand ontmoeten we elkaar, eventueel al op de locatie. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we op grote lijnen alle wensen en ideeën van jullie droombruiloft. Het verschilt per stel welke verantwoordelijkheden en taken jullie aan mij als ceremoniemeester willen overlaten, iedere bruiloft is uniek en alles is mogelijk!

  • Structuur.

    Een maand tot twee weken voor jullie huwelijk is alles klaar. Er ligt een passend draaiboek, zijn we bij de locatie(s) langgeweest en zijn alle leveranciers bekend. Het grote genieten vindt dus niet alleen plaats op jullie mooie dag maar zeker ook tijdens deze voorbereidingen!

  • D-day

    Op de dag zelf kunnen jullie alles loslaten. Ik zorg niet alleen voor jullie, maar ook voor iedereen die jullie lief is. Ik zal het aanspreekpunt zijn voor leveranciers, houd de planning bij en ben jullie rots in de branding achter (en soms voor) de schermen. Ik ontzorg jullie, coördineer eventuele verrassingen, zet alles klaar op de juiste momenten én ruim alles weer op (ook heel fijn). Ik zeg DOEN!

*Het plannen van een trouwdag is en blijft maatwerk, naar aanleiding van jullie wensen kan ik een op maat gemaakte offerte maken